Меню

Салата с гъби и пресен чесън

10 май 2018 | 11:02 | Аз жената
Добави в любими
около 200 г гъби печурки
50 г масло
2 лъж. олио
4-5 стръка пресен чесън
1 стрък пресен лук
1/2 връзка копър
сол
черен пипер (по желание)

Продукти
Приготвяне

Почистете и нарежете печурките. Задушете в мазнината. Добавете 1/2 ч. ч. вода. Нарежете на парченца чесъна и лука. Добавете 1/3 при гъбите и оставете още 5-6 минути на умерен огън. Добавете солта и черния пипер. Свалете от огъня и поставете в салатна чиния. Добавете останалия зеленчук и копъра, нарязан на ситно.

Разбъркайте и поднесете като салата, гарнитура или предястие.
Добър апетит!

Пролетна салата със спанак

 

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай