Меню

Гъби с ориз

11.06.2008г. / 13 35ч.
Аз жената
Гъби с ориз


Слагате на котлона да се сгорещи малко олио. След като се нагрее слагате ориза, който преди това е измит и почистен. Запържвате го леко, след това слагате нарязан лук, доматен сок, разбърквайте от време на време до получаването на гъста смес. Накрая слагате гъбите и пак разбъркайте и най-накрая го слагате в печката да се пече на 250 градуса.
Приятен апетит, става много вкусно.

Ориз с колбас на фурна
Зеленчуци с ориз и чили
Ориз с гъби
Гювеч с ориз
Ориз с кайма
Ароматен ориз с гъби
Ориз с пиле и бекон

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Фани ( преди 6 години )
Как пържено и печено и то на 250 градуса?? Нали после ще хълцаш цяла нощ и цял ден от киселини в стомаха!! Термичната обработка на каквото и да било е до 180 градуса, ако искаш да останеш здрав!! А пърженото просто е забранено за всички, които искат да са здрави и да не ядат трансмазнини!...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Петя ( преди 12 години )
Испробах рецептата на практика и резултата беше отличен.Наистина стана много вкусно ястие само че аз направих съвсем малка промяна като предварително леко сварих гъпките.Препоръчвам рецептата на Десислава ,лесна и много вкусна!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
petia ( преди 12 години )