Меню

Есенна супа от тиква

4 октомври 2023 | 17:40 | Мария Василева
5 от 9 гласа
лесно
Добави в любими

Продукти
Приготвяне
  1. Загрейте зехтина в голяма тенджера на среден огън.
  2. Добавете наситнените лук и чесън и ги задушете, докато станат прозрачни.
  3. Добавете нарязаната на кубчета тиква и зеленчуковия бульон.
  4. Оставете да заври, след това намалете огъня и оставете да къкри за около 20-25 минути или докато тиквата омекне.
  5. Използвайте блендер или пасатор, за да пюрирате супата до гладкост.
  6. Подправете със сол и черен пипер на вкус.
  7. Сервирайте гореща. По желание, можете да гарнирате със сметана за готвене или печени или сурови семена. 

Приятен апетит!

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай