Меню

Сотирани гъби

14 октомври 2023 | 06:30 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Сотирани гъби
20 мин.

Продукти
Приготвяне
  1. Гъбите се почистват, след което се нарязват на филийки и се отделят настрана.
  2. В тиган загрейте маслото на средно висока температура. 
  3. Нарежете лука и го сложете в тигана, заедно с чесъна. 
  4. След около минута може да добавите гъбите. 
  5. Гответе около 2 минути, като не забравяйте да бъркате. 
  6. След това овкусете със сол, черен пипер, добавете наситнения магданоз. 
  7. Гответе още 4-5 минути. 
  8. Опитайте, гъбите трябва да поомекнат и течността в тигана да не е твърде много. 
  9. Когато са готови може да сервирате. 

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай