IMG
Investor
Dnes
Bloombergtv
Bulgaria On Air
Gol
Tialoto
Az-jenata
Puls
Teenproblem
Automedia
Imoti.net
Rabota
Az-deteto
Blog
Start
Megavselena.bg
Boec
Posoka
Хороскоп
Таро карта
Тест
Видео рецепти
Готварство
Ръкохватки
Закуски
Салати
Основни
Десерти
Супи
Предястия
Здраве и красота
Мода
Интимно
Свободно време
За дома
Семейство
Влог ето как
Подкаст
Бременност
Хороскоп
Таро карта
Тест
Видео рецепти
0
Начало
Готварство
Меню
Закуски
+
Тестени
Сандвичи
Салати
+
С месо
С риба
С паста
Със зеленчуци
Основни
+
Птиче
Свинско
Говеждо
Дивеч
Агнешко
Яхнии
Паста
Пица
Десерти
+
Торти
Кексове
Палачинки
Чийзкейкове
Плодови
Шоколадови
Мъфини
Глазури и кремове
Супи
+
С месо
Със зеленчуци
Крем супи
Бистри супи
Библиотека
+
Сосове
Как да?
Най-доброто от
Топ готвачи
5 вкусни кухни от цял свят
Предястия
+
Топли
Студени
Напитки
+
С алкохол
Без алкохол
Коктейли
С кафе
Шейкове
Смутита
Вегетариански
+
Веган
С яйца
С риба
С млечни продукти
Печива
+
Питки
Хляб
Баници
Козунаци
Бутер тесто
Кифли
Кроасани
Соленки
Риба
+
Рибни
Морски дарове
Зимнина
+
Туршии
Сладка и конфитюри
Компоти
Лютеници
Празнични рецепти
+
Коледа
Нова година
Великден
Гергьовден
Никулден
Бъдни вечер
Сезонни рецепти
+
Летни
Зимни
Пролетни
Есенни
Мултикукър и пекарна
+
Мултикукър
Хлебопекарна
Ръкохватки
+
Рецепти
Видеа
Звездни рецепти
+
БГ Звезди
В Холивуд
Вкуси света
+
Рецепти от света
Пиле с лук на тиган
16 ноември 2023 | 10:00 |
Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
60 мин.
Порции: 3-4
Продукти
8 обезкостени пилешки бутчета без кожата
2 супени лъжици зехтин екстра върджин
4 – 5 големи глави лук
1 чаша пилешки или зеленчуков бульон
сол на вкус
Приготвяне
Лукът се нарязва на колелца. В добре загрят тиган на средно висока температура добавете зехтина и след това лука.
Овкусете с малко сол.
Гответе лука докато стане златистокафяв, а след това го отделете в чиния.
В същия тиган добавете още малко зехтин и след това сложете месото, което сте овкусили с малко сол.
Запържете го от двете страни до златистокафяво.
След това върнете лука при месото и налейте бульона.
Покрийте тигана с капак.
Гответе около 30 минути или до пълното сготвяне на месото.
Ако е необходимо, по време на самото готвене, добавете още от бульона.
За финал на ястието, по желание може да добавите малко течна сметана за готвене, но не е задължително.
Снимка: iStock
Опитайте още:
Пилешко с лук по френска рецепта
Глазирано пилешко с балсамико и лук
Диетично пиле със зеленчуци
Как бихте оценили рецептата?
Етикети
рецепти с пилешко месо
рецепти за яхнии
Коментирай
Последни
Четени
3 идеи за ястия за Бъдни вечер
Седмична таро прогноза за 23 – 29 декември
Любовен хороскоп за 23 – 29 декември
3 идеи за ястия за Бъдни вечер
Таро карти за януари 2025 за всяка зодия
Дневен хороскоп за 20 декември
Вдъхновени от ИДИЛ, женомразство или екстремизъм - да убиваш с кола
Травис Келси изненада Тейлър Суифт с пищно парти за 35-ия й рожден ден
Бивш защитник на ЦСКА, Лудогорец и Славия почина едва на 34 години
10 знака, че той не е вас
Невероятната история на коледната елха
Здраве, финанси и любов: Хороскоп за зодия Телец за 2025 година
6 стилни и ценни вещи за пътуване през зимата
Уют и топлина – 5 зимни идеи за декорация у дома
Променливото кръвно налягане е свързан с по-голям риск от когнитивен упадък
Витамин К и какво знаем за него?
Съвети за кърмене през зимата
Обриви по кожата и недерматологични състояния
Най-стилните зодии
5 модни тенденции за зимата
Чад Майкъл Мъри с разказ за трудното си детство
Машин Гън Кели отрича да е изневерявал на Меган Фокс
продава, Четиристаен апартамент, 250 m2 Бургас област, гр.Черноморец, 465000 EUR
продава, Тристаен апартамент, 146 m2 София, Лозенец, 372000 EUR
продава, Двустаен апартамент, 146 m2 София, Лозенец, 372000 EUR
продава, Тристаен апартамент, 112 m2 София, Стрелбище, 262000 EUR
Готварство
3 идеи за ястия за Бъдни вечер
Мостачоли (Mostaccioli) – италиански коледни сладки
3 рецепти за веган сладкиши, подходящи за пости
Категории