Меню

Шоколадов сладкиш с малини

8 януари 2024 | 10:16 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
лесно
Добави в любими
Шоколадов сладкиш с малини
60 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне
  1. Загрейте фурната на 220 градуса.
  2. Смесете кафявата захар, ½ чаша от какаото, 2 чаши гореща вода и разбъркайте много добре. 
  3. Смесете отделно микса за палачинки с бялата захар, останалото какао, солта и разбийте. 
  4. Добавете маслото от гроздови семки, яйцата (едно по едно) и кафето. Разбийте. 
  5. Смесете двете смеси заедно в купа и разбийте.
  6. Излейте тестото в подготвена леко намазнена форма за печене.
  7. Добавете малините, като ги притиснете така, че да потънат в тестото. 
  8. Печете за около 30 минути в загрята фурна. Не е нужно сладкишът да се изпича докрай.
  9. Може да остане леко лепкав с течен център. 
  10. Охладете напълно преди да нарежете и да сервирате. 

Свързани статии

Снимка: iStock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай