Меню

Фермерска касерола

28 декември 2023 | 06:00 | Илияна Николова
лесно
Добави в любими
Фермерска касерола
60 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне
  1. Загрейте фурната на 180 градуса. 
  2. Напръскайте правоъгълен съд за печене със спрей. 
  3. Подредете картофите на дъното на съда.
  4. Поръсете равномерно с настъргания кашкавал, шунката и лука.
  5. Разбъркайте заедно кондензираното мляко, разбитите яйца, черния пипер и солта. 
  6. Залейте картофите и шунката със сместа. 
  7. Печете в загрята фурна до суха клечка или около 45 минути. 

Свързани статии

Снимка: iStock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай