Меню

Пилешки гърди с гръцка марината

31 януари 2024 | 06:30 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
350 мин.

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне
  1. В дълбока купа или малка тава комбинирайте много добре съставките за марината. 
  2. Пилешките гърди се нарязват наполовина по хоризонтал, за да са по-тънки. 
  3. След това се слагат в марината. 
  4. Хубаво ги разбъркайте в нея. 
  5. Покрийте съда и сложете в хладилник за поне 2 часа. 
  6. След това изпечете месото по ваше желание.
  7. Може да е на грил тиган, барбекю или на фурна, дори в еърфрайър. 

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай