Меню

Бонбони с много шоколад и лешници

15 февруари 2024 | 06:30 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
60 мин.

  • Порции: 10-12

Продукти
Приготвяне
  1. На водна баня в подходяща купа разтопете млечния шоколад заедно с маслото. 
  2. Добавете към тази смес и течния шоколад. 
  3. Когато се получи хомогенна шоколадова смес може да добавите и лешниците. 
  4. Разбъркайте много добре всичко.
  5. Покрийте купата със свежо фолио и я сложете в хладилник, за да стегне сместа. 
  6. След това оформете топчета. 
  7. Разтопете тъмния шоколад на водна баня. 
  8. С помощта на вилица или лъжица, потопете всяко топче в него. 
  9. Подредете бонбоните в чиния и ги сложете в хладилник за няколко минути, за да стегнат. 

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай