Меню

Шоколадов мус с две съставки

20 април 2024 | 05:30 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
300 мин.

  • Порции: 3-4

Продукти
Приготвяне
  1. Ябълките се обелват и нарязват на малки парчета. 
  2. Слагат се в тенджера с вода и се варят, докато омекнат, след което се прецеждат от водата.
  3. Разтопете шоколада на водна баня. 
  4. Сложете го в блендер или кухненски робот заедно с ябълките. 
  5. Пасирайте до получаването на гладка смес. 
  6. Пресипете в подходящи купички, чаши или форма за торта. 
  7. Покрийте със свежо фолио и поставете в хладилник за няколко часа, за да стегне. 

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай