Меню

Мариновано печено пиле

8 май 2024 | 09:47 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
45 мин.

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне
  1.  В купичка комбинирайте много добре съставките за маринатата. 
  2. Сложете пилето в подходящ съд. 
  3. Опитайте се с пръсти да отделите леко кожата около гърдите, за да се получи нещо като джоб, в който също да добавите част от марината. 
  4. Кожата не бива да се разкъсва. 
  5. Намажете цялото пиле отвън, както и вътре в кухината. 
  6. Покрийте съда с пилето и го сложете за поне 30 минути в хладилника да се маринова. 
  7. Изпечете пилето според вашите желания.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай