Меню

Крем с ананас, маскарпоне и бишкоти

20 май 2024 | 05:30 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
20 мин.

  • Порции: 4-6

Продукти
Приготвяне
  1. В дълбока купа разбийте добре сметаната.
  2. Отделно разбийте захарта с маскарпонето. 
  3. След това комбинирайте и бъркайте внимателно сметаната и маскарпонето. 
  4. В дълбока чиния сипете сока от консервата, тъй като в него ще се напояват бишкотите. 
  5. Вземете подходящи купички. 
  6. На дъното на всяка сложете малко количество крем. 
  7. След това добавете 1-2 напоени бишкоти. 
  8. Върху тях сложете няколко парченца ананас. 
  9. Покрийте с крем. 
  10. Така редувайте съставките, като накрая завършете с крем и по желание поръсете с малко натурално какао на прах. 
  11. По желание поставете в хладилник за около 1 час преди консумация. 

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай