Крем с ананас, маскарпоне и бишкоти
20 май 2024 | 05:30 |
Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
лесно
Добави в любими
20 мин.
-
Порции: 4-6
Приготвяне
-
В дълбока купа разбийте добре сметаната.
-
Отделно разбийте захарта с маскарпонето.
-
След това комбинирайте и бъркайте внимателно сметаната и маскарпонето.
-
В дълбока чиния сипете сока от консервата, тъй като в него ще се напояват бишкотите.
-
Вземете подходящи купички.
-
На дъното на всяка сложете малко количество крем.
-
След това добавете 1-2 напоени бишкоти.
-
Върху тях сложете няколко парченца ананас.
-
Покрийте с крем.
-
Така редувайте съставките, като накрая завършете с крем и по желание поръсете с малко натурално какао на прах.
-
По желание поставете в хладилник за около 1 час преди консумация.
Опитайте още:
Как бихте оценили рецептата?