Меню

Картофена салата с яйца и кисели краставички

4 юни 2024 | 06:00 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
30 мин.

  • Порции: 3-4

Продукти
Приготвяне
  1. Обелете картофите, измийте ги и ги нарежете на кубчета като за салата. 
  2. Сварете ги в леко подсолена вода. 
  3. Когато са готови може да ги отцедите и сложите в купа. 
  4. Към тях добавете нарязаните лук, яйца, копър, краставички. 
  5. Отделно комбинирайте майонезата, горчицата, лимоновия сок и подправките. 
  6. Разбъркайте добре и добавете към салатата. 
  7. Финално отново разбъркайте и добавете сол на вкус.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай