Меню

Кекс с какао и кафе без яйца

1 юни 2024 | 05:30 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
70 мин.

  • Порции: 8-10

Продукти
Приготвяне
  1. В купа пресейте брашното, какаото и бакпулвера. 
  2. Добавете към тях захарта и разбъркайте. 
  3. След това сложете кафето и млякото. 
  4. Разбъркайте много добре, за да се получи гладко тесто. 
  5. Изсипете го в предварително намазнена и набрашнена форма за печене. 
  6. Печете кекса в предварително загрята фурна на 180 градуса за 45-50 минути. 
  7. След като изстине може да го поръсите с пудра захар. 

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай