Меню

Мус с кафе

13 юни 2024 | 09:23 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
150 мин.

  • Порции: 8-10

Продукти
Приготвяне
  1. Изсипете кафето в купа и добавете към него захарта. 
  2. Разбъркайте добре, за да се разтвори захарта. 
  3. Когато кафето се охлади, може да го сложите в хладилника за около 1 час. 
  4. След това в купа с помощта на миксер разбийте сметаната. 
  5. Следва да добавите постепенно и кафето. 
  6. Отново разбийте добре в миксера. 
  7. Покрийте купата с получения крем със свежо фолио. 
  8. Поставете я в хладилник за 1 час. 
  9. След това разпределете крема в подходящи чаши или купички. 
  10. По желание добавете настърган шоколад, ядки, напоени бишкоти. 

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай