Меню

Дип с рикота и печени чери домати

14 юни 2024 | 06:00 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
30 мин.

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне
  1. В подходяща чиния комбинирайте съставките за дипа и разбъркайте добре всичко. 
  2. Сложете измитите чери домати в тавичка. 
  3. Овкусете ги със сол и зехтин. 
  4. Запечете в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато поомекнат. 
  5. Запечете филийките във фурна или на сух тиган, като ги напръскате с малко зехтин предварително. 
  6. Сложете изпечените домати в чинията с дипа, като не забравяйте да изсипете и соса, който се е получил при изпичането им. 
  7. Сервирайте с препечените филийки. 
  8.  

Снимка: Istock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай