IMG
Investor
Dnes
Bloombergtv
Bulgaria On Air
Gol
Tialoto
Az-jenata
Puls
Teenproblem
Automedia
Imoti.net
Rabota
Az-deteto
Blog
Start
Megavselena.bg
Boec
Posoka
Хороскоп
Таро карта
Тест
Видео рецепти
Готварство
Ръкохватки
Закуски
Салати
Основни
Десерти
Супи
Предястия
Здраве и красота
Мода
Интимно
Свободно време
За дома
Семейство
Влог ето как
Подкаст
Бременност
Хороскоп
Таро карта
Тест
Видео рецепти
0
Начало
Готварство
Меню
Закуски
+
Тестени
Сандвичи
Салати
+
С месо
С риба
С паста
Със зеленчуци
Основни
+
Птиче
Свинско
Говеждо
Дивеч
Агнешко
Яхнии
Паста
Пица
Десерти
+
Торти
Кексове
Палачинки
Чийзкейкове
Плодови
Шоколадови
Мъфини
Глазури и кремове
Супи
+
С месо
Със зеленчуци
Крем супи
Бистри супи
Библиотека
+
Сосове
Как да?
Най-доброто от
Топ готвачи
5 вкусни кухни от цял свят
Предястия
+
Топли
Студени
Напитки
+
С алкохол
Без алкохол
Коктейли
С кафе
Шейкове
Смутита
Вегетариански
+
Веган
С яйца
С риба
С млечни продукти
Печива
+
Питки
Хляб
Баници
Козунаци
Бутер тесто
Кифли
Кроасани
Соленки
Риба
+
Рибни
Морски дарове
Зимнина
+
Туршии
Сладка и конфитюри
Компоти
Лютеници
Празнични рецепти
+
Коледа
Нова година
Великден
Гергьовден
Никулден
Бъдни вечер
Сезонни рецепти
+
Летни
Зимни
Пролетни
Есенни
Мултикукър и пекарна
+
Мултикукър
Хлебопекарна
Ръкохватки
+
Рецепти
Видеа
Звездни рецепти
+
БГ Звезди
В Холивуд
Вкуси света
+
Рецепти от света
Брауни с череши
8 юни 2024 | 05:30 |
Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
80 мин.
Порции: 10-12
Продукти
150 г масло
300 г захар
3 големи яйца
115 г брашно
70 г натурално какао на прах
½ чаена лъжичка сол
½ чаена лъжичка бакпулвер
200 г нарязан тъмен или млечен шоколад
250 г череши без костилки
Приготвяне
В малка тенджера комбинирайте маслото и захарта.
Сложете я на котлона.
Бъркайте, докато маслото се разтопи, след което отделете от котлона, за да се охлади.
В голяма купа разбийте заедно яйцата и останалите 200 г захар.
Щом се получи хубава смес може да добавите разтопеното масло със захарта.
Отново разбийте.
Отделно комбинирайте сухите съставки.
Добавете нарязания шоколад и черешите, които разрежете предварително наполовина.
Бъркайте с шпатула.
Изсипете тестото в тава, в която сте сложили хартия за печене.
Печете браунито в предварително загрята фурна на 175 градуса за около 40 минути или
докато горната част на сладкиша стегне и стане лъскава, с малко пукнатини по повърхността.
Направете тест с клечка за зъби.
Ако няма остатъци по нея, значи сладкишът е готов.
Сервирайте, след като браунито е напълно охладено.
Снимка: iStock
По идея от annabanana.co
Вижте още:
13 сладки рецепти с череши
Как бихте оценили рецептата?
Етикети
рецепти за торти
рецепти за кекс
рецепти за брауни
череши
Коментирай
Последни
Четени
Поверия за празника Света Екатерина
Честит имен ден на Александър и Александра!
„Християнската публицистика“ от Калин Янакиев
Таро карти за декември за всяка зодия
Притча за щастието и семейството
Честит имен ден на Александър и Александра!
Младите масово се информират от инфлуенсърите
Цената на златото в края на 2025 г.
Нидерландия елиминира Германия за първия си финал на Купа "Дейвис"
Много тежка катастрофа на "Тракия" малко преди Пловдив
Нови израелски удари по Бейрут, най-малко четирима са убити
Хотели напомпаха цените за Нова година
Лукашенко спира интернета на протестиращите
Голяма катастрофа на "Тракия", има загинал и ранени
Не са четири: Ето колко страни има Голямата пирамида в Гиза
Разкриха какво е причинило замръзването на земното ядро
Астрономи регистрираха свръхскоростен сблъсък на галактики
„Хъбъл“ откри необичайно високи температури на звездата FU Ori
Как да приемем себе си? Стратегии за повишаване на самочувствието
6 ползи от игрите на открито
Не само високото вътреочно налягане, но и нестабилното кръвно влошава зрението
Забранява се износът на лекарство за недоносени деца
Принцеса Ан не позволи на кралица Камила да наруши кралския протокол
Изкуство или провокация – залепен банан се продаде за 6,24 милиона долара
Майката на Борис Бекер почина ден преди рождения му ден
Ретрограден Меркурий в Стрелец: Какво ви очаква според зодията
Готварство
3 вкусни рецепти с фини кори
4 супи за тънка талия
Портокалопита – гръцки сиропиран сладкиш
Категории