Меню

Брауни с череши

8 юни 2024 | 05:30 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
80 мин.

  • Порции: 10-12

Продукти
Приготвяне
  1. В малка тенджера комбинирайте маслото и захарта. 
  2. Сложете я на котлона. 
  3. Бъркайте, докато маслото се разтопи, след което отделете от котлона, за да се охлади. 
  4. В голяма купа разбийте заедно яйцата и останалите 200 г захар. 
  5. Щом се получи хубава смес може да добавите разтопеното масло със захарта. 
  6. Отново разбийте. 
  7. Отделно комбинирайте сухите съставки. 
  8. Добавете нарязания шоколад и черешите, които разрежете предварително наполовина. 
  9. Бъркайте с шпатула. 
  10. Изсипете тестото в тава, в която сте сложили хартия за печене. 
  11. Печете браунито в предварително загрята фурна на 175 градуса за около 40 минути или 
  12. докато горната част на сладкиша стегне и стане лъскава, с малко пукнатини по повърхността. 
  13. Направете тест с клечка за зъби.
  14. Ако няма остатъци по нея, значи сладкишът е готов. 
  15. Сервирайте, след като браунито е напълно охладено. 
  16.  

Снимка: iStock

По идея от annabanana.co

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай