Меню

Яйчена разядка

20 юни 2024 | 05:00 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
15 мин.

  • Порции: 2-3

Тази вкусна разядка с яйца може да бъде и основа на тост сандвичи за закуска, парти.

Продукти
Приготвяне
  1. В сух и добре загрят тиган изпечете бекона до златисто от двете страни. 
  2. Отделете го в чиния върху салфетка, за да отделите излишната мазнина. 
  3. Когато беконът изстине, може да го нарежете на малки парчета. 
  4. Обелете яйцата и ги нарежете на кубчета. 
  5. Сложете ги в купа и прибавете към тях останалите съставки. 
  6. Разбъркайте и опитайте, ако е необходимо добавете и сол на вкус. 

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай