Меню

Омлет от картофи

23.09.2008г. / 18 34ч.
Аз жената
Омлет от картофи

150 г сварени картофи се нарязват, смесват се с 50 г праз и се задушават леко с 1 с. л. олио. Към тях се прибавя и смес от 1 яйце,1 с. л. вода, сол и ситно нарязан копър. Така получената смес се разбърква. Омлетът се запържва в тефлонов тиган и от двете страни.

Рецептата е от конкурса " Здравословно и вкусно

* * *

Омлет по италиански

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
РАДОСТИНА ( преди 12 години )
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА АВТОРКАТА НА РЕЦЕПТАТА!МНОГО Е ПРИМАМЛИВА И НЕПРЕМЕННО ЩЕ Я ИЗПРОБВАМ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Виолета ( преди 12 години )
На това ястие всеки родопчанин ще възкликне: "Пататник"!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар