Меню

Кростини със сирене горгондзола и прошуто

24 юли 2024 | 05:30 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Вкусни кростини. Снимка: istock
10 мин.

  • Порции: 2-3

Това вкусно предястие може да поднесете с чаша вино.

Продукти
Приготвяне
  1. Препечете хляба на тост или в сух тиган. 
  2. Ако ще ползвате тиган, леко напръскайте хляба с малко зехтин екстра върджин. 
  3. Намажете препечените филийки със сиренето. 
  4. Сложете няколко резена прошуто.
  5. Завършете с няколко нарязани наполовина чери домати или свежи стръкчета рукола. 

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай