Меню

Италианска картофена салата с каперси

12 юли 2024 | 05:00 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Картофената салата винаги е скусно решение за хапване. Снимка: istock
45 мин.

  • Порции: 2-3

Има много варианти по които можем да приготвим картофената салата. Вижте една италианска рецепта.

Продукти
Приготвяне
  1. Картофите се обелват и нарязват на кубчета като за салата, след което се сваряват в леко подсолена вода. 
  2. Аншоата и каперсите се нарязват. 
  3. Зелените подправки се нарязват на ситно. 
  4. Сварените картофи се прецеждат и се слагат в купа.
  5. Оставят се да се охладят на стайна температура.  
  6. Към тях се добавят останалите съставки. 
  7. Салатата се овкусява и разбърква. 

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай