Меню

Свежа салата със сьомга

28 юли 2024 | 05:15 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
лесно
Добави в любими
Свежа салата със сьомга
30 мин.

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне
  1. Подправете сьомгата със сол, черен пипер и сух риган. 
  2. Сложете я в леко намазнена със зехтин тава. 
  3. Намажете леко горната част на рибата. 
  4. Изпечете рибата в предварително загрята фурна на 210 градуса за около 10-12 минути или до готовност.
  5. В голяма купа комбинирайте зеленчуците. 
  6. След това пригответе дресинга, като комбинирате много добре съставките за него. 
  7. С половината от него овкусете зеленчуците и разбъркайте. 
  8. Накъсайте на по-големи хапки изпечената риба и я добавете в купата. 
  9. Овкусете с останалата част от дресинга, сиренето и разбъркайте, преди да сервирате. 

Снимка: iStock

По идея от themediterraneandish.com

Свързани статии

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай