Опитайте едно изкушение, което ще се превърне в следващия ви любим десерт. Хрупкави бисквити с меласа и захар, разпукана коричка и дълготраен вкус в устата след като им се насладите. Този десерт е чудесен придружител на кафето ви.
Приготвяне
-
Поставете първите 7 съставки в купата на миксера и разбийте.
-
Добавете разтопеното масло и отново разбийте с миксера.
-
Добавете меласата и млякото, разбийте с миксера.
-
Разделете тестото на две порции.
-
Увийте всяко топче тесто с найлоново фолио и охладете в хладилника за 2 часа.
-
Загрейте фурната на 200 градуса.
-
Покрийте плитка тава за печене с хартия.
-
С пръсти оформете малки топчета от тестото.
-
В чиния поставете отделно бялата захар и пудрата захар.
-
Оваляйте всяко топче първо в гранулираната захар, след това в пудрата захар.
-
Подредете бисквитите в тавата за печене.
-
Печете за 15 минути или докато захарната коричка започне да се напуква.
-
Оставете бисквитите да изстинат върху решетка за 10 минути, преди да поднесете.
Снимка: iStock
Как бихте оценили рецептата?