Меню

Печена сьомга с песто

8 август 2024 | 06:00 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Печена сьомга с песто
30 мин.

  • Порции: 2-3

Опитайте тази прекрасна рецепта за печена сьомга с вкусно песто.

Продукти
Приготвяне
  1. В подходяща тава сложете хартия за печене. 
  2. Подредете парчетата сьомга с кожата надолу. 
  3. Намажете ги с пестото. 
  4. В купичка комбинирайте галетата и зехтина. 
  5. Поръсете върху пестото. 
  6. Печете рибата в предварително загрята фурна на 200 градуса за 10-12 минути или докато галетата станат златистокафяви. 

Снимка: iStock

Свързани статии

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай