Ако ви се хапва лека и вкусна зеленчукова супа с много аромат, опитайте нашето предложение за морковена супа с джинджифил. Приготвя се лесно, а вкусът е незабравим.
Продукти
Приготвяне
Смесете морковите, лука, чесъна, джинджифила и кърито в тенджера.
Добавете бульона и 2 чаши вода.
Покрийте с капак и оставете да заври на слаб към среден огън.
След като заври, открехнете капака и оставете да къкри така 40 минути.
Свалете от котлона, пасирайте супата с пасатор или в блендер.
Добавете сметаната, овкусете със сол и пипер.
Върнете супата на котлона за още 15 минути, като разбърквате от време на време.
Сервирайте супата, гарнирана с лъжица кисело мляко и пресен наситнен магданоз.