Меню

Пилешки бутчета с бекон или панчета

29 септември 2024 | 06:00 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Пилешки бутчета с бекон или панчета
70 мин.

  • Порции: 4-5

Пилешките бутчета се приготвят лесно. Има голямо разнообразие от рецепти за тях. Днес споделяме с вас рецептата за пилешки бутчета с бекон или панчета.

Продукти
Приготвяне
  1. Премахнете кожата от бутчетата. 
  2. С помощта на нож направете по 2-3 леки разреза на всяко бутче. 
  3. След това намажете всяко бутче с горчица. 
  4. Увийте около него по 1-2 парчета бекон или панчета. 
  5. Подредете в тава за печене с незалепващо покритие. 
  6. Поръсете леко със зехтин.
  7. Добавете чесъна и подправките, виното. 
  8. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 50 минути. 
  9. Сервирайте с любими сосове и гарнитура по ваш избор. 

Снимка: iStock

Свързани статии

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай