Меню

Запечено грозде

9 октомври 2024 | 08:41 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
лесно
Добави в любими
.Запечено гроздеСнимка: istock
30 мин.

  • Порции: 2-3

Запеченото грозде е чудесна добавка към меса, сирена, тост с прошуто, салати. Опитайте тази рецепта, която се приготвя лесно. 

Продукти
Приготвяне
  1. Загрейте фурната на 220 градуса. 
  2. Измийте и подсушете гроздето с кухненска хартия. 
  3. Сложете го в купа и добавете към него останалите съставки. 
  4. Разбъркайте добре и го прехвърлете в тава върху хартия за печене. 
  5. Добавете стръкчетата мащерка.
  6. Печете 20 минути, или докато зърната на гроздето започнат да се свиват и леко покафенеят на места.

Снимка: iStock

Свързани статии

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай