Ако обичате супи с месо, опитайте да приготвите нашата рецепта за лесен телешки гулаш. Готви се бързо, лесно и е подходяща супа както за обяд, така и за вечеря.
Приготвяне
-
В голям тиган на среден огън загрейте олиото.
-
Добавете лука и гответе, като разбърквате от време на време, докато омекне, около 7 минути.
-
Добавете чесъна и гответе, като разбърквате, докато се появи аромат, още около 1 минута.
-
Добавете телешката кайма, подправете със сол и черен пипер и гответе, като разбивате с лъжица, докато спре да розовее, около 6 минути.
-
Отцедете мазнината.
-
Добавете доматеното пюре и разбъркайте, за да се покрие, след това изсипете нарязаните на кубчета домати, доматения сос и бульона.
-
Добавете подправката за кайма и червен пипер, след което разбъркайте макароните.
-
Оставете да заври и гответе, като разбърквате от време на време, докато пастата омекне, 10-15 минути.
-
Разбъркайте сиренето, докато се разтопи; подправете със сол и черен пипер, ако е необходимо.
-
Свалете от огъня. Отгоре поръсете с магданоз.
Снимка: istock
Как бихте оценили рецептата?