Меню

Минипици с кайма

13 ноември 2024 | 06:00 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Минипици с кайма
50 мин.

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне
  1. В голяма купа омесете каймата заедно с хляба, яйцето, настъргания пармезан, магданоза, чесъна, солта и черния пипер.
  2. Когато се получи хомогенна смес, може да я разделите на 10 топки. 
  3. Всяка топка се сплесква и се оформя като плоско кюфте, като за бургер. 
  4. След това се поставят в тава върху хартия за печене. 
  5. Върху всяко кюфте сложете по 1 супена лъжица от доматения сос, малко зехтин и сушен риган. 
  6. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за 15 минути. 
  7. Поръсете с настърганата моцарела и запечете докато сиренето се разтопи. 

Снимка: iStock

Свързани статии

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай