Меню

Касерола с наденица, гъби и моцарела

3 януари 2025 | 06:00 | Илияна Николова
лесно
Добави в любими
Касерола с наденица, гъби и моцарела
90 мин.

  • Порции: 8

Рецептите за домашна касерола са прекрасни, защото с тях можете да експериментирате и да превърнете всеки продукт в подходящ начин да сервирате любов на любимите си хора. Време е да разнообразите вечерята с нашето предложение за касерола с наденица, гъби и моцарела. 

Продукти
Приготвяне
  1. В голяма купа разбийте яйцата. 
  2. Към тях добавете прясното мляко, брашното, ригана, солта и пипера. 
  3. Разбъркайте много добре с телена бъркалка, докато всичко се смеси. 
  4. В намазнена форма за печене подредете наденицата, лука, гъбите, нарязаните домати. 
  5. Поръсете с настърганата моцарела. 
  6. Отгоре залейте със сместа с яйцата и брашното. 
  7. Печете в загрята на 220 градуса фурна за около 45-50 минути или до златиста коричка. 
  8. Оставете да изстине 10 минути, преди да нарежете и сервирате. 

Свързани статии

Снимка: iStock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай