Меню

Домашен бял течен шоколад

17 декември 2024 | 08:30 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
15 мин.

  • Порции: 1

Този вкусен домашен бял течен шоколад е подходящ за вашите домашни гофрети, бухти, палачинки. Насладете му се!

Продукти
Приготвяне
  1. Разтопете шоколада на водна баня. 
  2. Добавете към него сметаната и разбъркайте добре. 
  3. След това добавете кондензираното мляко, солта и семенцата на ванилената шушулка. 
  4. За да вземете семенцата на шушулката, трябва да я разрежете наполовина по дължината. 
  5. След това с върха на ножа или с лъжичка изстържете вътрешността. 
  6. Полученият бял течен шоколад се пресипва в подходящо бурканче.

Снимка: iStock

Свързани статии

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай