Меню

Кростини с песто и пушена сьомга

25 януари 2025 | 08:00 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
15 мин.

  • Порции: 2-3

Тези вкусни кростини с песто и пушена сьомга са подходящи за хапване по всяко време на деня. Не пропускайте да изненадате с тази рецепта и вашите гости. 

Продукти
Приготвяне
  1. За да премахнете лесно люспите на шамфъстъка, сложете го в купичка (без черупките) и го залейте с гореща вода.
  2. Оставете го да престои така около 20 минути.
  3. В кухненски робот комбинирайте съставките за пестото. 
  4. Смелете добре. 
  5. В добре загрят тиган добавете няколко капки зехтин. 
  6. Запечете филиите хляб от двете страни до златистокафяво. 
  7. Сложете ги в подходяща чиния. 
  8. Намажете всяка с добро количество песто. 
  9. Накрая завършете с пушената сьомга и лук на колелца по желание. 

Снимка: iStock

Свързани статии

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай