Меню

Касерола с пилешко и чедър

25 април 2025 | 05:00 | Илияна Николова
лесно
Добави в любими
Касерола с пилешко, броколи и чедър
45 мин.

  • Порции: 4

Ако искате да сготвите нещо бързо и лесно, нашата рецепта за касерола с пилешко, броколи и чедър е точно за вас. Не отнема време и е подходяща за вечерите през седмицата, когато нямате много време за готвене. Насладете се!

Продукти
Приготвяне
  1. Загрейте фурната на 190-200 градуса. 
  2. Смесете предварително свареното и накъсано пилешко със сварените броколи, бульона, сметаната и пипера в купа. 
  3. Разбъркайте добре. 
  4. Добавете чедъра и разбъркайте. 
  5. Прехвърлете в тава за печене. 
  6. Поръсете с още малко чедър отгоре. 
  7. Отделно в купа смесете галетата и разтопеното масло. 
  8. Поръсете върху пилешкото в тавата. 
  9. Печете в загрята фурна за 30-35 минути или до златисто.

Свързани статии

Снимка: iStock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай