Италианската кухня е прекрасна във всичките ѝ форми, не само що се отнася до пастата. Опитайте класическата италианска рецепта за пиле по милански с невероятен вкус.
Продукти
Приготвяне
Загрейте фурната на 100 градуса.
В купа разбийте яйцата със солта и пипера.
Прехвърлете ги в плитка тава.
Сложете брашното в друга плитка тава.
В трета тава поставете галетата.
Оваляйте всяко парче месо първо в брашното от всички страни.
След това потопете в разбитите яйца и накрая в галетата.
Загрейте голям дълбок тиган на среден огън.
В него загрейте олиото за пържене.
Запечатайте всяко парче месо по 3-4 минути от всяка страна до златисто.
Прехвърлете месото в тава за печене и сложете в слабо загрятата фурна за 40-45 минути.