Меню

Италиански сос с чесън и хляб

30 януари 2025 | 06:30 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Италиански сос с чесън и хляб
10 мин.

  • Порции: 1

Този вкусен сос с чесън и хляб е подходяща добавка към печени месо, картофи, риба, печени зеленчуци. 

Продукти
Приготвяне
  1. Сложете хляба в чиния и го залейте с оцета. 
  2. След около 1 минута изстискайте от хляба излишния оцет.
  3. В кухненски робот сложете всички съставки заедно с хляба. 
  4. Смелете ги до получаването на гладка смес. 
  5. Опитайте на вкус и ако е необходимо добавете още сол или зехтин.
  6. След това прехвърлете соса в подходяща купичка и сервирайте. 

Снимка: iStock

Свързани статии

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай