Ако телешкото е любимото ви месо, със сигурност трябва да го опитате в комбинация с картофи и царевица. Тази рецепта ще се превърне в следващата ви любима гозба.
Продукти
Приготвяне
Загрейте дълбок тиган на среден огън.
В него добавете олиото.
След като олиото се загрее, добавете картофите в един слой.
Поръсете със сол.
Разбърквайте от време на време, докато покафенеят по ъглите или около 4-5 минути.
Извадете картофите с решетъчна лъжица и оставете настрана.
В тигана добавете лука и чушката.
Разбърквайте около 3-4 минути, докато омекнат.
Добавете каймата и разбърквайте до покафеняване или около 5 минути.
Отцедете освободилата се течност и върнете на котлона.
Върнете картофите в тигана.
Овкусете с чесъна, двата вида пипер.
Гответе с разбъркване за още няколко минути.
Добавете царевицата и разбъркайте.
Добавете бульона, сметаната, соса Уорчестър и разбъркайте.
След като започне да се сгъстява или около 2-3 минути, добавете сиренето.
След като чедърът се разтопи или около 3 минути, свалете от огъня.