Меню

Винен кебап

26 ноември 2008 | 12:43 | Аз жената
Добави в любими
Продукти: 
800 г крехко свинско месо 
4 г мас 
4 глави кромид лук 
4-5 дафинови листа 
100 мл вино 
20 г доматено пюре 
сол, черен и червен пипер на вкус

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Месото се нарязва на малки парченца, поставя се в тава заедно с мазнината и нарязания лук. Като се позапържи се овкусява с подправките, добавят се доматеното пюре и виното. Поставя се във фурната да се изпече и се поднася с различни гарнитури по избор.

* * *

Участва в конкурса “Коледна и новогодишна трапеза

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
viktoryia ( преди 12 години )
napravih vsi4ko kakto e napisano v receptata i stana strahotno qstie.mn sam dovolna blagodarq vi
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
desislava ( преди 12 години )
Mnogo, haresvam saita vi.Az samata mnogo obi4am da prigotvqm qstiq,no pove4e sym zapalena po sladkarstvoto.Po profesiq sym sladkar i hlabar.V momenta mnogo sym zapalena po karvinga.Prodyljavaite da radvate horata.Jelaq vi USPEH!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар