Меню

Специалитет с майонеза

4 декември 2008 | 08:45 | Аз жената
Добави в любими
1 бурканче майонеза
200 г пилешко месо
300 г грах
3 яйца
половин връзка магданоз
няколко маслини за украса
сол на вкус

Продукти
Приготвяне

Свареният грах се смесва с половината количество майонеза и се посолява на вкус. Останалата майонеза се смесва с нарязаното на ситно варено пилешко месо и се посолява. В едната половина на продълговата чиния се поставя овкусеният грах, в другата – месото. Върху месото се настъргват 2 твърдо сварени яйца, а грахът се поръсва със ситно нарязания магданоз. В средата се гарнира с 1 твърдо сварено и нарязано на колелца яйце и няколко маслини.

Снимка:

shc.hu

 

* * *

Участва в конкурса “Коледна и новогодишна трапеза

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
zahide ( преди 12 години )