Меню

Панирано пиле

17 април 2002 | 00:00 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
Панирано пиле

Приготвяне

Продукти:
6-8 парчета пилешко месо
2 разбити яйца
брашно за паниране, галета
сол
чер пипер
лимон за украса
олио за пържене

Приготвяне:
Поръсваме парчетата пилешко месо със сол и черен пипер, след това ги овалваме в брашно. Потопяваме ги в разбитите яйца, после в галетата и ги оставяме в хладилника да се изстудят.

Загряваме олиото и пържим пилешкото до златист цвят от двете страни.

Сервираме с парченца лимон, картофено пюре, зелена салата и царевица.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
От редакцията ( преди 12 години )
***, здравейте и благодарим. Не е абсолютно задължително да имате и-мейл, за да ни изпратите интересна рецепта. В полето за и-мейл можете да въведете например nyamam***e-mail.com. Така че, моля, заповядайте. :-)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
neli ( преди 12 години )
bravo super da vi izpratia recepta no niamam email
отговор Сигнализирай за неуместен коментар