Картофени цървулчета
06.10.2009г. / 10 31ч.
Аз жената
Продукти за 1 порция:
2-3 големи картофа
50 г шунка или друг колбас
2суп. л. майонеза
50 г сирене
50 г кашкавал
черен пипер за поръсване
Приготвяне:
Сваряват се два големи картофа. Срязват се на две и с лъжица се издълбават. В дупката се поставя малко майонеза(по желание може да изберете майонеза с вкус на краставички, шунка, топ. сирене, горчица или каквото решите), след това се добавя настъргана шунка, малко сирене, черен пипер и отгоре настъргвате кашкавал. Слагате в загрята фурна за 10 минутки. Гарнирайте с домат и магданоз!
Добър апетит!
* * *
Рецептата е от конкурса
Кулинарни фантазии
Картофи с колбас