Меню

Боб по грузински – Лобио

13 октомври 2009 | 10:05 | Ивет Лолова
Добави в любими
Червен фасул
стар лук
домати
червен и черен пипер
кимион
магданоз
чесън
орехи
царевично олио
Количеството на всички продукти е по избор.

Продукти
Приготвяне

Сварявате фасула до омекване. Прехвърляте го в голяма купа. Прибавяте постепенно всички продукти, нарязани на дребно. Най-накрая поръсвате с предварително нарязаните на ситно и леко запържените в олио орехови ядки.

Ястието може да се консумира топло или студено, като основно блюдо или гарнитура.

* * *

Зрял фасул с цели главички лук
Боб чорба – традиционна рецепта

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
маринка ( преди 12 години )
много е вкусно, препоръчвам го!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар