Меню

Картофи запечени със сирене

19 октомври 2009 | 17:33 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 едри картофа
100 г сирене
2-3 скилидки чесън
1/4 китка копър
2 суп. лъж. масло

Продукти
Приготвяне

Обелете картофите. Разрежете ги на две и оформете средата им, за да се оформи като лодка. Поставете да се варят за около 20-25 минути на умерен огън. Извадете и отцедете картофите.
В купа начупете на ситно сиренето с вилица, добавете счукания чесън, маслото, нарязания на ситно копър, по желание малко черен пипер. С тази плънка обилно напълнете картофите.
Запечете четирите лодки в силна фурна за около 10 минути. Поднесете като предястие или гарнитура към основно ястие.
Добър апетит!

* * *

Картофи с масло

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
ivka ( преди 12 години )