Меню

Салца с авокадо

26 юли 2017 | 07:04 | Михаела Лазарова
Добави в любими
3 броя авокадо 
1 малка глава червен лук
няколко стръка кориандър
сол, черен пипер на вкус
2 скилидки чесън
100 г сирене фета
сокът на 1 лайм
1/2 люта чушка
15 мин.

  • Порции: 3-4

Продукти
Приготвяне

Извадете месестата част на авокадото и я нарежете на малки парчета. За тази рецепта бихте могли да ползвате и кухненски робот и да смелите всичко. След това прибавете към авокадото нарязаните лук, домат, кориандър, люта чушка и стрития чесън.

Разбъркайте добре, овкусете със сока от лайм, сол, черен пипер и на финала сложете натрошеното сирене фета. Сервирайте с препечен хляб, чипс, начоси.

Снимка: Facebook

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай