3 нискокалорични рецепти за великденски салати
Направете си страхотна гарнитура от запечен зелен фасул
03.05.2024г. / 07 00ч.
Мария Василева
Снимка: iStock
Грилован зелен фасул с винегрет от горчица и лешници
Ще са ви необходими (за 4 порции):
Загрейте фурната до висока степен. Сложете зеления фасул, заедно с 1 с. л. зехтин в подходящ съд за печене. Печете, като разбърквате от време на време (за около 6 до 8 минути). Разбъркайте останалите 2 с. л. зехтин, оцет, горчица, сол и черен пипер в купа. Добавете зеления фасул и го разбъркайте. Сервирайте салатата, гарнирана с лешници.
Хранителни стойности (на порция): 181 калории, 9 г въглехидрати, 3г протеин.
Да ви е сладко!