6 неща, които спират потока на пари в дома ви 

Погрижете се за добрата енергия в дома си

17.09.2024г. / 14 30ч.
Мария Василева
6 неща, които спират потока на пари в дома ви. Снимка: istock

6 неща, които спират потока на пари в дома ви. Снимка: istock

Домът ни безспорно е продължение на самите нас. Той отразява нашия характер и отношение към живота. Как да си помогнете сами и да подобрите притока на пари? Вижте на какво да обърнете внимание в жилището си:

Блокирани входове

Според специалисти входът на вашия дом или офис служи като портал за навлизане на енергия. Ако входът ви е препречен или разхвърлян, това може символично да попречи на възможностите и финансовите благословии да достигнат до вас. По същия начин врата, която скърца или залепва, може да означава съпротива срещу нови възможности.

Уверете се, че вашият вход е добре осветен, без препятствия и приветлив. Поддържайте пътеката чиста и помислете за добавяне на елементи като растения или атрактивен декор, за да поканите положителна енергия и изобилие във вашето пространство.

Свързани статии

Северозападен „дефицит“

Северозападната посока се свързва с финансова стабилност и възможности. Ако тази част от вашия дом или офис е пренебрегната или недостатъчно използвана, това може да означава пропуснати възможности или финансова нестабилност. Подобрете северозападния сектор на вашето пространство, като го поддържате чист, добре осветен и свободен от бъркотия.

Помислете за добавяне на елементи като вятърни камбанки, кристали или изображения, които символизират просперитет и изобилие, за да активирате положителния енергиен поток в тази област.

Свързани статии

Безпорядък

Представете си следното: домът или офисът ви са затрупани с купчини документи, неизползвани предмети и общ безпорядък. Въпреки че може да изглежда безобидно, бъркотията е най-очевидната и често срещана пречка за свободния поток на енергия, включително финансовото изобилие. Експертите смятат, че бъркотията възпрепятства потока на положителна енергия и привлича негативност, което в крайна сметка възпрепятства финансовия растеж.

Съвет:

  • Разчиствайте пространството си редовно, като се отървете от предметите, които вече не използвате. Поддържайте обкръжението си чисто и организирано, за да позволите на положителната енергия да циркулира свободно, проправяйки пътя към богатство и просперитет.
  • Въпреки че няма магическа формула за незабавно богатство, привеждането в съответствие на вашето жилищно или работно пространство с принципите на чистотата може да създаде среда, благоприятна за финансов просперитет.
  • Не забравяйте, че малките промени във вашата среда могат да доведат до значителни промени във вашето финансово благополучие.

Свързани статии

Неподдържани растения

Растенията символизират растеж и жизненост – ключови елементи за култивиране на енергии на богатство. Занемарени или умиращи растения отразяват занемарени финансови въпроси. Подхранвайте вашите растения и на свой ред подхранвайте енергийната среда, за да процъфтява изобилието.

Счупени предмети

Счупените предмети символизират разбита енергия. Точно както счупеното огледало може да отразява изкривени изображения, счупените предмети могат да отразяват финансова нестабилност. Поправете или сменете тези елементи, за да възстановите хармонията и да привлечете непрекъснато изобилие.

Кофи за боклук

Повечето от нас дори не се замислят къде поставят кофите за боклук. Ако случайно държите кофите си за боклук в зоната си за пари, това може да създаде лош късмет! Във фъншуй боклукът представлява отрицателна енергия – той носи енергията на стари, използвани предмети, които трябва да бъдат изнесени от къщата.

Освен това той много пъти прелива, мирише лошо и е разхвърлян и досаден. Определено не искате да държите тази енергия в която и да е част от дома си – но ако сте имали лош късмет с парите, не я искате в зоната на богатството си! Какво трябва да направите, ако не можете да преместите кофите за боклук? Трябва да ги направите възможно най-чисти и подредени! Уверете се, че кофите имат капак, че боклукът не е препълнен и че го изхвърляте често. Уверете се, че зоната около кофите за боклук е чиста.

Не позволявайте да се натрупва и генерира негативна енергия! И това важи за кофите за боклук в цялата ви къща – не само в областта на парите.

Свързани статии

Коментирай