Фъншуй кристали за всеки кът на дома за повече хармония

Как да хармонизирате енергията вкъщи с помощта на фъншуй

15.10.2024г. / 09 42ч.
Илияна Николова
Фъншуй кристали за всеки кът на дома за повече хармония. Снимка: istock

Фъншуй кристали за всеки кът на дома за повече хармония. Снимка: istock

Фъншуй кристалите са ключът на хармонията в дома и подобряване на енергията в целия ви живот. Кристалите и минералите заемат водеща роля във фъншуй. Правилната им употреба и поставянето им на ключови места в дома подобрява протичането на енергията, спомага за увеличаване на късмета, просперитета, хармонията и любовта в живота ви. Използвайте кристалите и тяхната сила, за да внесете всички тези прекрасни неща в дома си.

Разпределението на кристалите в различните помещения и кътчета на дома е ключово, за да канализирате енергията по правилния начин, така че да ви носи именно тези различни просперитети в различните области от живота ви. Видът на кристалите и техните цветове играят съществена роля за привличане на благодат.

Къде в дома да поставите различните кристали според фъншуй, така че да ви носят късмет, здраве, любов и просперитет?

Розов кварц в спалнята за любов 

Розовият кварц е съществен за подобряването на любовния ви живот и заздравяването на връзката. Поставянето му в спалнята е начин да подобрите енергията в дома в тази посока, така че романтичната ви връзка или бракът ви да процъфтяват.

Свързани статии

Лампа от хималайска сол на бюрото или до компютъра 

Мястото, на което работите вкъщи или където стои личният ви компютър е добре да бъде непосредствено огряно от лампа от хималайска каменна сол. Солните лампи от хималайска сол имат важна употреба според фъншуй, защото канализират креативната енергия, помагат за подобряване на резултатите, увеличават шансовете за кариерно развитие.

Малахит във всекидневната за семейна хармония 

Малахитът със своя прекрасен омайващ зелен цвят е един от най-добрите кристали, които според фъншуй подобряват семейната хармония. За целта е важно да го поставите във всекидневната или хола, където обикновено семейството прекарва по-голямата част от деня заедно. Дори да не сте вкъщи по цял ден, всекидневната е мястото, което ще ви събере вечер в часовете за почивка. Малахитът допринася за хармонизирането на семейната енергия и прави отношенията вкъщи по-щастливи и гладки.

Свързани статии

Зелен флуорит в кухнята за здраве 

Зеленият флуорит е много полезен минерал за подобряване на цялостното здравословно състояние на всички вкъщи. Той има мощна енергия според фъншуй в посока подобряване на здравето на членовете на семейството или хората, с които съжителствате в едно жилище. Зеленият флуорит насърчава и подхранва енергията в тази посока, а за да го подпомогнете още повече, можете да добавите около него различни пресни или сушени билки.

Аметист на бюрото за постигане финансова стабилност и просперитет 

Ако имате кътче в дома, на което работите или работите често от дома си, поставете аметист в този кът. Той ще помогне на енергията да протече по начин, който да ви помогне лесно и ефективно да постигате финансовите си цели. Аметистът носи много добър късмет в работата и професионалното развитие. Той е елемент, принадлежащ към сектора на благосъстоянието и просперитета. Важно е да декорирате домашното си работно място с този прекрасен лилав минерал, така че да се радвате на добро материално и кариерно състояние.

Свързани статии

Коментирай