РЕАЛНО стартира по bTV

02.06.2005г. / 13 24ч.
Аз жената
РЕАЛНО стартира по bTV

Ново реалити здравно шоу – РЕАЛНО стартира по Телевизия “bTV” на 04 юни 2005 г. от 8:30 ч. и ще се излъчва всяка събота. Предаването е уникално по формат реалити шоу. То има гост – пациент, който бива съпровождан от водещия на РЕАЛНО през целия път от появата на симптомите на заболяването му до поставянето на адекватна диагноза и решение. То дава възможност на зрителя да види какво се случва в операционните, лекарските кабинети, лабораториите и манипулационните. Една от основните му цели е да представи медицинска информация на достъпен за зрителите език и по атрактивен начин.

Водещият Д-р Станимир Хасърджиев е на 26 години. Завършил е през 2003 година Медицинския Университет в София. Понастоящем специализира обществено здравеопазване. Има дългогодишен опит с програми за популяризиране на общественото здраве, организатор на множество кампании за повишаване на здравната култура в България. Има натрупан опит и изяви в медийното пространство.

Темите на предаването са свързани с медицински проблеми, които обхващат потенциално най-голям кръг от зрители и потенциални потребители на медикаменти и здравни услуги. Пример: депресивни състояния, неврологични заболявания, мигрена, очни заболявания, артериална хипертония, хиперлипидемия, Исхемична Болест на Сърцето, бъбречни заболявания, алергии, затлъстяване, грип и простудни заболявания и други социално значими заболявания.

Коментирай