Лекари правят нов здравен сайт - Puls.bg

08.01.2007г. / 17 08ч.
Аз жената
Лекари правят нов здравен сайт - Puls.bg

На 8 януари 2007 г., Бабин ден, стартира официално новият български здравен портал – “PULS.bg – всичко за здравето”.

Проектът PULS.bg е уникален с това, че публикува авторски материали от признати авторитети в областта на медицината у нас. Съдържанието на сайта покрива всички сфери на грижата за здравето и предлага специални секции за пациенти и за медици. Към момента обемът на информацията в сайта е над 1680 страници и 251 статии от 24 автори.

“Puls.bg изключително много държи на достоверността на информацията, която публикува. Когато говорим за здраве и за човешкия живот, отговорното и професионално отношение са задължителни. Затова за автори в сайта привлякохме лекари, признати авторитети в своите области.“ заяви д-р Николай Габровски, автор и собственик на сайта, по време на пресконференцията на 8 януари в пресклуба на София Прес. “Нашата амбиция е да осигурим на българските Интернет потребители една наистина достъпна, достоверна и изчерпателна информация, така че да могат да се грижат по-добре за своето здраве. В същото време искаме да утвърдим сайта като център на онлайн общността на най-добрите български медици.” допълни той.

Puls.bg има подкрепата не само на лекарите, но и на Интернет експертите. “Темата за здравето ще става все по-актуална, а Интернет е първото място, в което съвременният човек търси информация.

Един добър ресурс, какъвто е Puls.bg, посветен на темата здраве и то на български език, списван от професионалисти е силно необходим. Затова се радвам и подкрепям появата му!” заяви г-жа Жюстин Томс, Интернет експерт и консултант по онлайн маркетинг.

Коментирай