Отново във форма - след раждане

03.04.2007г. / 18 56ч.
Аз жената
Отново във форма - след раждане

На 35 г. съм, семейна, с две деца. От 12-годишна имам белег на лицето, но досега не съм могла да събера смелост да се подложа на пластична операция. Кураж ми даде предаването Пълна промяна по бТВ и затова се обръщам към вас. След като родих второто си дете, не можах да си възвърна килограмите и сега съм с 10-12 кг над нормата. Висока съм 177 см и 85 кг. Моля дайте ми съвет. Ще чакам с нетърпение. Димитрова.

Отговорът на проф. д-р. Емил Георгиев, пластичен хирург, клиника Нефертити:
В клиника Нефертити разполагаме с лазерна апаратура за заличаване на белези. Имаме и нов лазер за заличаване на белези, дупки и петна след акне и лазерно подмладяване, който дава наистина страхотни резултати. Това е първата такава машина в България.
По повод наднормените килограми, положението е следното. С възрастта постепенно се забавят метаболитните процеси и всеки от нас много лесно напълнява. Изхода е коренна промяна на двигателния и хранителен режим – повече движение и по-малко калорична храна. С това ще постигнете стопяване на излишните килограми. Липосукцията, която ние предлагаме може да ви даде много добър силует, изваяни форми, но не може да свали 10-15 кг например. Ако решите да комбинирате с нови хранителни и двигателни навици, резултатите ще са страхотни като визия, но освен това здравословни и трайни.
Когато имате желание и готовност, моля ангажирайте на посочените телефони (958 56 58, 958 24 18) ден и час и лична среща за подробна консултация. Приемното ми време е в работните дни 12-19 ч и в събота 10-13 ч. По време на изложението Пълна промяна – 2-4 май 2007 – клиника Нефертити ще работи с 10% отстъпка. Заповядайте.

Коментирай