Хранителни елементи, предпазващи от рак

Добавете към менюто си куркума

31.05.2018г. / 14 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Една от най-честите причини за смърт, освен сърдечните заболявания е ракът. Редица фактори могат да повишат риска от развитието на рак, като сред тях са фамилна обремененост, застоял начин на живот, нездравословно хранене, употреба на алкохол, тютюнопушене.

Свързани статии

Ето защо е важно да обърнем внимание на това, което можем да променим в живота си, започвайки от храните и напитките, които консумираме и да не допускаме дефицит на важни хранителни елементи, които могат да намалят риска от развитието на рак.

Кои са едни от най-важните, вижте в галерията ни.

 

Коментирай